Qui Som?

La Nostra Història

La nostra activitat va començar en gran mesura per la venda d’aparells que funcionaven amb gas butà degut a la gran implantació d’aquest combustible en aquella època.

Al 1966 el nostre domicili va quedar instal·lat al Raval Sant Pere, sota el nom de BUTANREUS , on hem continuat fins a dia d´avui com a distribuïdors i servei Oficial de Repsol – Butano a tot el Baix Camp i Priorat , oferint als nostres clients també la venta e instal·lació d‘ aparells electrodomèstics , tant a la nostra botiga de Reus com a la de Falset.

Des de aquells primer dies fins avui han sigut molts els canvis que han tingut aquest sector, tant en innovació com per la era digital que ha canviat totalment les nostres vides i la manera en que es comercialitzen i als que ens hem anat adaptant per poder oferir sempre el màxim servei i el millor preu a tots els mostres clients.

Actualment i sota la cadena Mielectro desprès de mes de 40 anys al sector, som venedors e instal·ladors de aparells de gas , gama blanca, gama marró ,aire condicionat, petit electrodomèstic , Informàtica y noves tecnologies, amb una exposició de mes de 300 m2 a Reus i  100 m2  a Falset amb el màxim compromís i qualitat.